Sortida cultural a Tarragona

Arrenca un nou curs i també arrenquen el cicle de conferències Aula Oberta i les sortides culturals arreu del país. Per començar, us proposem una visita a l’antiga ciutat romana de Tàrraco, actual Tarragona, pel proper dimarts 27 de setembre.

A 2/4 de 8 del matí sortirem de davant del Mercat Municipal de Torelló i farem cap a Tarragona, on farem una visita guiada pels punts més importants de la que va ser una de les ciutats més importants de l’Imperi Romà. Visitarem les muralles romanes més antigues de la península ibèrica, el fòrum provincial i les recents excavacions del circ i acabarem la ruta a l’amfiteatre. Dinarem en un restaurant del port del Serrallo i havent dinat, i abans de tornar a Torelló, anirem a visitar el Pont del Diable. Les inscripcions, limitades, s’han de fer a Viatges Alemany.

Per anar fent boca i començar-nos a situar en la Roma Imperial, el proper dijous 22 arrenca el cicle de conferència Aula Oberta amb la xerrada ‘De Roma a Tàrraco’, de la mà de Pasqual Bernat. Farà una passejada per la cultura i la civilització romanes. La conferència serà a les 7 de la tarda, al Museu de la Torneria.

Compare listings

Compare