Publicacions de l’ADET: A L’OMBRA DE QUIMERA, de Marta Culí

Ens plau informar de la publicació per part de l’ADET de la novel·la A L’OMBRA DE QUIMERA de l’escriptora torellonenca Marta Culí. La podreu adquirir a la llibreria Punt Font de Torelló.
La mateixa autora hi signarà exemplars a partir de les 7 de la tarda el proper dijous dia 23 de juliol 2020 (Sant Jordi d’estiu). El preu és de 15€.
Aquí sota en teniu una breu sinopsis i un perfil de l’autora.

SINÒPSIS:
L’Artur Puigmajor Miralles és un editor barceloní que té una relació molt especial amb el seu avi, en Josep Miralles Bongermà, un autor molt reconegut, que va deixar d’escriure, sense que ningú conegués el motiu, després de publicar la seva novel·la de més èxit, Quimera.
Durant una reforma a l’editorial, que anteriorment havia estat el pis dels avis, l’Artur descobreix, en un fals fons, una maleta que conté el manuscrit de Quimera. En ell s’hi amaga el motiu pel qual el seu avi va deixar d’escriure. Un secret que trasbalsa l’Artur fins el punt de fer coses que mai hauria imaginat i que l’empeny a emprendre un
viatge al seu interior per trobar el sentit de la seva vida.
A l’ombra de Quimera parla de la por que tenim a ser nosaltres mateixos i com, en conseqüència, renunciem a la vida que sempre hem desitjat.

AUTORA:
MARTA CULÍ RIBAS va néixer el 1972 i viu a Torelló. Des de ben petita, sent atracció per l’escriptura, que practica com a afició. L’any 2012 decideix formar-se a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on ha realitzat els cursos: Narratives, Itinerari Novel·la, Redacció Tècniques, Narradors i estil i Iniciació a la poesia, així com altres cursos relacionats amb el món de l’escriptura i la creació literària.
Ha impartit cursos i tallers d’escriptura creativa. També ha publicat diversos contes a l’edició digital de la revista Núvol i ha participat en diferents edicions de la col·lecció de contes LA LLUNA EN UN COVE de l’Adet.

Compare listings

Compare