Presentació del llibre TEA-XOC-TRE. Una història de Torelló

El divendres 4 de novembre de 2022 a la biblioteca de l’Institut Cirviànum es van aplegar una setantena llarga de persones per a la presentació del llibre TEA-XOC-TRE. Una història de Torelló, del qual és autor Pep Castells. Un grup d’alumnes del batxillerat artístic de l’Institut va realitzar una performance a l’entrada de la biblioteca, recordant anècdotes relatades en el llibre i convidant els assistents a una reunió de mares i pares que tindria lloc a la biblioteca. La seva actuació va ser molt aplaudida.

Ja en l’acte propi de presentació del llibre, la directora de l’Institut, Isabel Cirerols, va felicitar-se de comptar amb els records que el llibre recull i que formen part de la història del mateix centre educatiu. Va seguir en les intervencions Rosa Sayós que, en nom de l’ADET, va deixar constància de l’interès de l’associació per impulsar i promocionar la cultura i per facilitar l’edició de treballs que tinguin relació, pel seus autors o pels seus continguts, amb la Vall del Ges i el Bisaura. L’autor, Pep Castells, va explicar com havia nascut la idea de fer el llibre i com, després d’uns quants anys, s’havia arribat a aquest moment de la presentació. Finalment, Dolors Collell, que fou directora del grup de teatre, va engrunar detalladament quin era el procés de creació de cada un dels espectacles que apareixen en el llibre. Un grup de joves, vells actors d’aquella època, van anar interrompent-la amb la reconstrucció, al mig del públic, d’escenes de les obres en què, ja fa 35 anys, havien participat.

Tant en la trobada abans de l’acte com després, al voltant d’una mica de cava i coca amb llonganissa, es van repetir imatges de retrobament entre aquells antics alumnes, d’abraçades emotives i de recordatori dels vells temps. Va resultar un acte molt emotiu i molt agradable, que va comptar amb la col·laboració tant de joves estudiants com de ja vells exalumnes de l’Institut Cirviànum de Torelló.

imatge1
imatge1
imatge1
imatge1

Compare listings

Compare