Sortida cultural: Descobrint la Terra Ferma, el dijous 2 de juny de 2022

Després de la bona acollida que va tenir la sortida cultural a l’Alt Empordà, us proposem una nova sortida: aquest cop, per descobrir la Terra Ferma, el proper dijous 2 de juny de 2022.
A les 8:00 del matí sortirem des de Torelló cap a la ciutat de Lleida per fer una visita guiada a la Seu Vella i al centre històric.
Després de la visita, al voltant de la 1 del migdia, anirem cap al Restaurant Hostal El Carme de Vilagrassa. Els entrants per picar són: esqueixada, escalivada, truita, pastís de tonyina, assortit de secallones i formatge, croquetes, calamars a la romana i gambetes saltades. El segon plat es podrà escollir entre jarret de vedella amb guarnició de temporada o cua de rap amb salsa, i també hi haurà una opció vegetariana. De postres hi haurà pastís i el menú també inclou vins de la terra, una copa de cava, cafè i gotes.
Havent dinat, tornarem a pujar a l’autocar per anar fins a Cervera, per fer una visita guiada a la Universitat, tant a l’interior com a l’exterior, i al centre històric, el carrer Major, el carreró de les Bruixes i l’església de Santa Maria de Cervera. Arribarem a Torelló, aproximadament, a 1/4 de 8 de la tarda.
Les inscripcions s’han de fer a Viatges Alemany de Torelló, presencialment (carrer del Pont, 13) o per telèfon (938 59 39 03). El preu per persona és de 75 euros, i inclou l’autocar, les entrades, les visites guiades, l’assegurança i el dinar.
Us hi esperem! #FemAdetFemCultura
imatge1
imatge1

Compare listings

Compare