Actes Sant Jordi 2022

Aquest dissabte 23 d’abril vam tancar els actes de Sant Jordi de l’ADET amb la presentació de ‘La Rodols i la Ret‘, de Dolors Masferrer. L’acte, coorganitzat amb l’Associació de Veïns del Barri de Montserrat, va reunir unes cinquanta persones al centre cívic del Barri de Montserrat i va comptar amb la participació, molt especial, d’alumnes de l’Escola Vall del Ges.
Un dia abans, divendres 22 d’abril, vam celebrar la cerimònia d’entrega dels premis literaris Vila de Torelló, que aquest any han arribat a la 24a edició i que van distingir Eva Pelegrí Margeli, de Barcelona, i Ernest Pibernat Bosch, d’Avinyonet de Puigventós, en les categories de narrativa i poesia, respectivament. També es van lliurar els cinquens Premis Pescallunes/Pescalletres i els segons Pescamots.
Els actes de Sant Jordi de l’ADET van començar el dimarts 19 d’abril, al Museu de la Torneria, amb la presentació del segon poemari de Pep Castells: Sense penediment, sense esperança. La presentació va anar a càrrec de l’autor i de la torellonenca Roser Iborra i va reunir una vintena de persones.
imatge1
imatge1
imatge1
imatge1
imatge1
imatge1

Compare listings

Compare