Aula Oberta: Gemma Ubasart parlarà del paper de la Judicatura en la 6a. conferència del cicle “El règim del 78 i la independència”

El cicle de conferències Aula Oberta de l’ADET arribarà aquest dimecres dia 23 de març a la sisena sessió amb la xerrada “El paper de la judicatura: entre l’activisme judicial i el lawfare”, a càrrec de Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona i doctora en aquesta matèria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ubasart va ser membre de la primera executiva de Podem i, també, secretaria general de la formació a Catalunya. Els seus àmbits d’estudi i interès giren al voltant de les polítiques públiques, la conflictivitat política i la plurinacionalitat.

La xerrada, oberta a tots els públics, començarà a 2/4 de 8 del vespre i es farà al local de l’ADET, al segon pis del Museu de la Torneria. Ubasart, nascuda l’any 1978 a Castellar del Vallès, tractarà sobre el binomi justícia-política, que no ha estat exempt de tensions en el marc de les democràcies liberals. En els darrers anys, i amb motiu del procés sobiranista, el debat sobre el paper que ha tingut la judicatura en el desenvolupament del conflicte ha estat molt present en la conversa pública.

Compare listings

Compare