Agrupació de Comerciants de Torelló

Tornar a Vallgespèdia

  • fa 10 mesos
  • A
  • 1

L’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) és una associació sense ànim de lucre que està dedicada a potenciar i dinamitzar el comerç de Torelló.

Des de l’any 1 998, i aprofitant la conjuntura comercial que es preparava des de l’Administració Autonòmica, l’entitat va començar a desenvolupar un Pla de Dinamització Comercial per al Comerç Urbà per tal d’organitzar i donar un impuls nou a la xarxa comercial. Amb el suport de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat, de l’Ajuntament de Torelló i dels propis comerciants, s’ha anat consolidant aquest projecte dinamitzador del comerç local i de proximitat.

Les principals finalitats de l’Agrupació de Comerciants de Torelló són les d’organitzar campanyes comercials, tramitar subvencions, assessorar els diferents comerços que ho necessitin, mantenir i incrementar el sistema de fidelització, donar suport incondicional als establiments comercials, fer d’interlocutor amb les diferents institucions, etc.

L’entitat està formada per diversos comerços associats, representants de tots els sectors d’activitat: sabateries, confecció, immobiliàries, restauració, alimentació, ferreteria, perruqueries…

Entrada Anterior

Agomboiar

Compare listings

Compare